LORA, SUPARATA PE LIVIU VARCIU

Lora a fost deranjata dupa ce Liviu Varciu a spus anumite cuvinte urate despre ea in reality-show-ul Asia Express. Lora a vorbit si despre episodul „panarama perversa”, cantareata afirmand ca cineva i-a spus ca ar fi numit-o asa Liviu Varciu.

„Liviu m-a injurat in momentul ala, eu aveam un turban pe cap, Liviu era cu spatele la mine, nu am auzit exact ce a spus Liviu.

Am auzit ceva cu p, am auzit o injuratura si atunci s-a profitat de chestia asta si cineva a venit la mine si mi-a spus ca m-a facut Liviu panarama perversa. Eu credeam, auzisem ceva cu p, dar nu i-am zis absolut nimic lui Ionut. (…) Varciu in presa: «Ho, nebuno», astea sunt citate, pe care eu le vad. Daniela, saraca, m-a facut si ea retardata. Nu m-as fi deplasat niciodata sa ajung sa fiu jignita pentru ca ma joc”, a spus Lora la Xtra Night Show.
loading...
„Care aparare si care scuze? Vi se pare ca eu am spus ceva? Am aflat si eu acum ca ma uit si eu pe net ca s-a spus ce pretentii sa ai de la Varciu. Exact, daca nu are nicio pretentie de la mine… Eu sunt prieten cu Ionut (n.r.- Ghenu), am inteles ca nu mai sunt prieten cu Ionut. Eu am o gura sloboda, dar mi-o asum”, a reactionat Liviu Varciu.

„Nici macar in gluma nu a vorbit vreodata cineva cu mine asa. Eu nu m-am intalnit cu Liviu Varciu niciodata in industria asta muzicala in care activez, o singura data l-am vazut la un botez si mi-a zis Ghenu ca ei erau prieteni. (…) Acum vad la televizor ceva complet diferit de ce s-a intamplat acolo (n.r.- la Asia Express) si de ce relatii erau intre noi. Problema este ca oamenii care se uita la emisiune, in afara de aia care au minte si care se bucura de show mai sunt si oameni care merg dupa vorba aia: «daca zece oameni zic asa inseamna ca asa e. Daca zece oameni zic de asta ca e falsa, ca e perversa inseamna ca asa e»”, a explicat Lora de ce este suparata pe afirmatiile lui Liviu Varciu.

„Toti ne-am asumat asta cand ne-am asumat contractul de reality. Sunt lucruri care se spun, suntem oameni, poate de oboseala, poate la nervi sau poate pe care le-am gandit in momentul ala”, s-a scuzat Liviu Varciu.

„Eu m-am suparat mai tare ca Lora pentru ca nu este ok ca cineva sa spuna despre ea ca si-a construit o cariera pentru ca a calcat pe cadavre”, a spus Ionut Ghenu, intrat si el in direct la Xtra Night Show.

„Nu am vorbit de cariera, cred ca ai inteles tu gresit sau poate m-am exprimat eu gresit”, a replicat Liviu Varciu.

Intrebat de Dan Capatos daca l-a sunat inainte pe Liviu Varciu pentru a ii cere explicatii in legatura cu afirmatiile pe care le-a facut despre Lora, Ionut Ghenu a raspuns ca nu l-a sunat. „Nu credeam ca se va ajunge aici”, a spus Ionut Ghenu. Ghenu a marturisit ca o iubeste foarte mult pe Lora si s-a aratat deranjat ca lumea glumeste pe seama lui legat de acest lucru.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro