Manuel Riva feat. Alexandra Stan – Miami (single nou si videoclip)

Manuel Riva, DJ-ul si producatorul de muzica electronica pe care trebuie sa-l cunosti dupa hit-ul „Mhm Mhm” cu care a si urcat in Billboard Top 20 lanseaza un nou single in colaborare cu Alexandra Stan, „Miami”.

Desi este in industria muzicala de foarte multi ani, facand parte din proiecte de succes, Manuel Riva a inceput acest proiect in urma cu doi ani, timp in care a lansat peste 14 piese si peste 14 remixuri. Desemnat la cea mai importanta gala de premiere a industriei muzicale romanesti ca fiind Cel Mai Bun DJ Roman, Manuel Riva a revolutionat piata muzicala autohtona si a atins performante greu de imaginat.

Videoclipul piesei „Miami” filmat anul trecut in Los Angeles, SUA, prezinta noua imagine a artistului si completeaza vizual statementul muzical. Piesa vorbeste despre exprimare libera fara bariere lingvistice sau etnice si inspira la o revolutie facuta prin dragoste dupa cum declara chiar ei: „Piesa Miami vorbeste despre un vibe pe care il ai in momentul in care te gandesti la acest oras. Este despre eliberare si despre exprimare fara bariere lingvistice, etnice, religioase sau sexuale. Cred ca oamenii pur si simplu sunt/exista, iar etichetele nu fac nimic altceva decat sa ne limiteze. In general, imi place sa traiesc acum, construiesc acum, piesa cu piesa. Nu vreau sa ma proiectez pe mine, muzica mea sau proiectul meu intr-un moment in viitor, pentru ca ar insemna sa nu ma mai bucur de lucrurile care se intampla acum!”. – Manuel Riva
loading...
Manuel Riva este construit ca fiind un alter ego al DJ-ului. Mai mult, „este un proiect despre o revolutie muzicala facuta cu dragoste. Piesele mele sunt despre introspectii sau despre povesti pe care le-am vazut sau le-am trait”. Dar, pe langa „un statement muzical, Manuel Riva este si un fashion statement facut sa inspire. Acesta foloseste o masca ca mod de a protesta impotriva etichetelor, care te obliga sa te incadrezi intr-un segment.”

Proiectul Manuel Riva a inceput cu doi ani in urma si s-a bucurat de o ascensiune neasteptata. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns in Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro