The Motans a lansat albumul „My Gorgeous Drama Queens”

Intr-o atmosfera intima, la Teatru Elisabeta, The Motans a sustinut saptamana trecuta concertul de lansare a primului album, My Gorgeous Drama Queens. Lumini care parca te purtau printre stele au invaluit intreaga sala de la Teatrul Elisabeta, acorduri fine de vioara s-au impletit armonios cu cele de chitara sau tobe, iar cei prezenti au simtit inca de la primul acord sensibilitatea aparte a lui The Motans.

Denis a urcat pe scena cu multe emotii, alaturi de Muse Quartet, in aplauzele tuturor oaspetilor sai. „Speram ca va simtiti foarte bine alaturi de noi in aceasta seara. Nu suntem tristi cum pare la prima vedere, avem super mari emotii”, a declarat artistul, care a pregatit mai bine de un an acest prim material discografic.

Printre piesele interpretate la concert s-au numarat „August”, „Nota de plata”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar si alte melodii care pot fi ascultate pe albumul My Gorgeous Drama Queens. Nu a lipsit „Weekend”, piesa anului 2017 in Romania, cu peste 23 de milioane de vizualizari, potrivit Mediaforest, lansata impreuna cu Delia. De aceasta data piesa a fost interpretata intr-o formula surpriza pentru invitati. Alaturi de Denis, pe scena a urcat pentru prima data dupa trei ani, Alex Cotoi. Producatorul piesei „Weekend”, dar si al altor hituri de pe album, a fost si el foarte emotionat, mai ales atunci cand Denis i-a multumit pentru colaborare si pentru tot ce au realizat impreuna. „Inseamna foarte mult pentru mine. Nu eram unde sunt acum fara el”, a spus Denis.
loading...
El a multumit si tuturor celor din echipa Global Records, care l-au ajutat si l-au sustinut de cand a venit in Romania si care, mai mult, i-au devenit si prieteni. „Nu i-am spus niciodata „multumesc” in fata, asa ca o voi face acum: Matei, Bro, mersi frumos pentru …tot!”, a spus Denis, amintindu-si de invitatia lui Matei Dima la Bucuresti la inceputul carierei sale muzicale.

Alaturi de The Motans, la Teatrul Elisabeta au venit invitati din media, din televiziune si radio, influencers si vedete.

Albumul My Gorgeous Drama Queens poate fi gasit si aici .

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro