Nicoletei Luciu “Am mare grija ca noaptea sa…”

Nicoletei Luciu “Am mare grija ca noaptea sa…”Focoasa bruneta Nicoleta Luciu marturisea ca exista momente cand ii scade apetitul de dragoste. Vedeta a dezvaluit cand i se intampla mai exact acest lucru.

Nicoleta Luciu, care in prezent nu mai are niciun proiect de televiziune, a fost considerata una dintre cele mai sexy si mai apetisante vedete din showbiz-ul romanesc.

Mutata de ceva vreme la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu este concentrata mai mult pe familia sa, pe sotul Zsolt Csergo si pe cei patru copii ai lor.

Nicoleta Luciu explica, intr-un interviu, ca i se intampla uneori sa nu mai aiba chef de dragoste. De altfel, ea a dezvaluit ca apeleaza adesea la sfaturile unui specialist in astrologie, care a invatat-o ce pasi sa urmeze pentru a avea o viata tihnita.

loading...
“Am mare grija ca noaptea, cand este luna plina, sa trag draperiile in dormitor, pentru ca este planeta feminitatii, reprezinta femeia, iar atunci suntem mai nervoase si mai irascibile. Astfel ca nu ii permit luminii astrului sa patrunda pe geam, pentru ca se spune ca e gelos si nu te lasa sa faci dragoste atat de bine.
Am observat ca imi scade apetitul sexual cand e luna plina. Mi-am facut si modificari in casa, tinand cont de sfaturile unui consultant in feng-shui, si de atunci imi merge mult mai bine”, declarat Nicoleta Luciu in urma cu ceva timp.

Nabadaioasa bruneta, insa, nu a detaliat si ce spunea despre acest stil de viata si sotul ei, Zsolt Csergo, care, in acele nopti cand luna “zambeste” de pe cer, nu “pupa” nimic din partea frumoasei sale neveste.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro