Sean Paul, David Guetta ft. Becky G – Mad Love (single nou si videoclip)

Sean Paul – legenda dancehall si castigatorul unui premiu Grammy, alaturi de cunoscutul David Guetta, lanseaza videoclipul single-ului „Mad Love”, ft. Becky G.

Clipul este filmat intr-o locatie superba din Miami si este regizat de catre Sarah McColgan, cea care s-a ocupat in trecut si de videoclipul surprinzator al „Dirty Sexy Money”, de la David Guetta, Afrojack & Charli XCX.

Single-ul „Mad Love” este este o colaborare cu senzatia latino-americana, Becky G, care a cunoscut un succes colosal cu hit-ul sau, „Mayores”, ce a devenit una dintre cele mai ascultate piese din 2017, cu peste un miliard de vizualizari pe YouTube.
loading...
Sean Paul a primit de curand o distinctie din partea Recording Industry Association of America (RIAA), pentru vanzari de peste 26 de milioane de discuri. Sean a devenit un reper in crearea marilor hit-uri din ultimii doi ani: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de noua saptamani in topurile din U.K. si, bineinteles, „Cheap Thrills”, alaturi de Sia, piesa ce a fost nominalizata la Grammy si a ajuns #1 in topul Billboard. Sean Paul este, in mod incontestabil, una dintre cele mai usor recognoscibile voci din industria muzicala internationala.

In 2002, „Dutty Rock” (albumul de pe care sunt extrase si hit-urile „Gimme The Light” si „Get Busy”) a obtinut doua discuri de platina in S.U.A. si U.K., cu vanzari de peste 3.400.000 de unitati, in timp ce „Temperature”, albumul din 2006, a primit 4 discuri de platina. Sean Paul a lucrat cu unele dintre cele mai influente voci din peisajul muzical: Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland, Enrique Iglesias sau 2Chainz. Pe langa talentul si vocea sa unica, Sean Paul este si un compozitor de succes, care a scris piese pentru artistii jamaicani de top.
Sean Paul pregateste surprize mari pentru aceasta vara, mai exact, un turneu cu o serie de show-uri incendiare, care va ajunge si in Europa. Detaliile privind turneul vor fi facute publice in curand.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro