SHIFT feat. KILLA FONIC – Mama (single nou si videoclip)

Shift continua seria de lansari a pieselor ce urmeaza sa intregeasca albumul “Minciuna”. Dupa ce in urma cu o saptamana a prezentat primul single ce poarta numele albumului, artistul revine cu “Mama”, featuring Killa Fonic. Muzica si textul au fost scrise de Shift si Andrei Iorga, iar de productia piesei s-a ocupat Midiots Production.

“Mama este al doilea single de pe «Minciuna». As putea spune ca in acest moment e cea mai sensibila piesa pentru mine. Mi-am dorit de foarte mult timp sa fac single-ul asta si abia acum a iesit la lumina. Il dedic mamei mele!”, declara Shift.

“Ma simt onorat si in acelasi timp satisfacut ca un copil de ziua lui sa fac parte din ceva atat de special si profund ca albumul «Minciuna» al fratelui meu, Shift si mai ales onorat sa iau parte la acest «toast al mamelor». E singura data cand am acceptat sa interpretez un refren compus de altcineva si ii multumesc din suflet lui Shift pentru ca m-a ales «sa-mi bag dread-urile in refren» si sa-l cant cu mare hype, emotie si mandrie. E pentru mama lui, e pentru mama mea, e pentru fiecare mama ce a daruit viata, educatie si protectie!”, adauga Killa.
loading...
Compozitor si producator de succes, Shift si-a inceput drumul catre topurile muzicale in 2013 prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care a ajuns direct in playlist-urile de radio, TV si club. Au urmat hituri precum „Dupa ani si ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele (feat. Andreea Banica), „Avioane de hartie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s UP si Connect-R), „Urca si coboara” (feat. Ruby). Dupa numeroase colaborari de top, Shift lanseaza albumul „Adevarul”, material discografic la care a lucrat timp de doi ani si a produs in total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezinta un mix intre underground si pop.

Killa Fonic este unul dintre membrii Satra B.E.N.Z. Primul mixtape al lui Killa Fonic este Ramses 1989, aparut in luna mai a anului 2016, urmand ca apoi sa lanseze piese precum “Cum vrea ea”, “Exodus/ Doar tu”, “9 Ciori” si a colaborat cu nume ca Irina Rimes, NOSFE, Keed si Connect-R.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro