SMILEY A CONVINS-O PE GINA PISTOL SA…

Iritata de faptul ca iubitul sau a flirtat cu Ana Baniciu, Gina Pistol ar fi decis sa ii dea o lectie lui Smiley, alegand sa puna distanta intre ei. Speriat, insa, ca ar putea sa o piarda pe blondina, cantaretul ar fi hotarat, la randul lui, sa faca un pas important in relatie, cerandu-i iubitei lui sa se mute impreuna.

In urma cu o luna va prezentam pe larg schimbul de mesaje dintre Smiley si Ana, fiica lui Mircea Baniciu. Desi are o relatie de mai bine de sase luni cu Gina Pistol, artistul nu s-a dat in laturi de la „tatonari” cu actrita cunoscuta publicului larg si sub apelativul “Fundulet”. Desi niciunul dintre cele trei personaje nu a dorit sa faca declaratii foarte clare pe marginea acestui subiect, cele doua femei din viata lui Smiley nu s-au putut abtine si, timp de cateva zile, si-au transmis sageti pline de subinteles prin intermediul canalelor de socializare.

Desi, la vedere, a lasat sa se inteleaga ca nimic nu ar putea interveni in relatia dintre ea si Smiley, Gina ar fi fost de-a dreptul scandalizata de faptul ca iubitul ei a indraznit sa flirteze cu o alta femeie, mai ales cu o persoana publica. In ciuda faptului ca artistul i-a jurat ca nu ar insela-o, co-prezentatoarea show-ului “Chefi la cutite” ar fi decis sa puna putina distanta intre ea si Smiley.

Vazand ca supararea Ginei este mult mai serioasa decat anticipase, Smiley si-ar fi luat inima in dinti si ar fi decis sa duca relatia la un alt nivel. Astfel, el i-ar fi cerut frumoasei blondine sa se mute la el.

loading...
”Ei chiar se iubesc si nu este o iubire adolescentina, ci foarte matura, asezata. Da, Gina s-a mutat la Smiley si sunt mai uniti ca niciodata. Aceasta a fost modalitatea lui de a-i arata ei ca are intentii cat se poate de serioase. Dupa episodul cu Ana Baniciu, sunt convins ca Smiley nu are ochi decat pentru Gina”, a declarat un apropiat al artistului.

In timp ce cantaretul si Gina s-au abtinut de la declaratii despre micul “derapaj” al artistului, Ana Baniciu a vorbit pe seama subiectului. A incercat sa se scuze subtil, insa nu a negat, in mod clar, flirtul cu Smiley. „Oamenii care ma cunosc stiu ce ce fel de om sunt. Minciuni s-au scris si se scriu despre mine”, spunea, la un moment dat, vedeta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro