What’s UP – Iarta-ma, Mama! (single nou si videoclip)

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, What’s UP ofera in dar o piesa cu un mesaj emotionant, in care ne regasim cu totii: ”Iarta-ma, mama!”.

Artistul nu a uitat de cea care i-a dat viata si i-a transmis gandurile sale printr-o poveste cu suflet, in care portretul mamei este creionat cu iubire, bunatate si intelegere. Piesa este compusa de catre artist si Marius Moga, iar videoclipul este regizat de Ionut Trandafir. In clip apare, cu ochii in lacrimi si coplesita de amintiri, mama lui What’s UP, care priveste poze cu artistul de cand era copil.

“In fiecare an, am grija sa-i aduc ceva in dar mamei mele, iar acum m-am gandit ca este timpul sa-i fac un cadou pe masura iubirii sale. Iarta-ma, mama! este acea piesa care nu te lasa pana nu-i simti dorul. O melodie pentru toate mamele, pentru ca merita iubite din plin!”, declara artistul.
loading...
What’s UP, unul dintre cei mai difuzati artisti, a lansat hituri precum „La tine”, „Bine”, „Piesa mea de dor” si „Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Alina Eremia, Shift si Ruby. De ziua lui de nastere, What’s UP a lansat „Ora 2″, iar pe 14 februarie, de Ziua Indragostilor, a facut o declaratie de dragoste „spumoasa”, plina de emotii si a lansat „Hana”. What’s UP nu s-a oprit aici, iar de 1 martie, artistul impreuna cu echipa Cat Music au oferit peste 1000 de martisoare insotite de zambete calde femeilor din Bucuresti.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro