Betty, fiica lui Florin Salam, e gravida!

Bomba! Betty, fiica lui Florin Salam e insarcinata, se pare! Fiica artistului se pregateste sa devina pentru prima oara mamica.

Veste neasteptata! Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, este insarcinata, se pare! Bruneta vrea sa tina acest lucru secret inca, dupa cum sustin apropiatii ei.

Betty Stoian traieste o poveste frumoasa de dragoste de aproximativ 3 ani langa iubitul ei, Catalin. Cei doi locuiesc impreuna si au planuri mari de viitor. In urma cu cateva luni, tanarul afacerist a cerut-o de sotie pe Betty, oferindu-i un inel de logodna superb, ba mai mult, cei doi au fixat si data nuntii! Mai exact, Betty va merge la altar, condusa de tatal ei, Florin Salam, pe data de 25 august 2018, adica cu 3 zile inainte sa devina majora. Informatia apare si in motivarea sentintei civile prin care fetei i se da voie sa se casatoreasca minora. Beety Stoian va implini 18 ani pe 28 august.
loading...
Conform surselor din anturajul lui ei, Betty Stoian ar fi insarcinata si se pregateste sa aduca pe lume primul ei copil. Pana acum au mai existat zvonuri ca fiica lui Florin Salam e gravida, insa au ramas la stadiul de barfa.

Ei bine, acum, apropiatii lui Betty Stoian ar fi in stare sa se jure ca tanara e insarcinata si ca acesta este si motivul pentru care s-a cam retras din lumina reflectoarelor. “Nu stie multa lume de sarcina lui Betty, se doreste sa fie secret, momentan. Ea nu a mai aparut nici la emisiuni tv in ultima perioada, si nici nu prea mai iese asa din casa, oriunde, ci in locuri mai retrase. E fericita, si iubitul ei e la fel de fericit. Betty se consulta foarte mult cu Roxana, schimba pareri si primeste sfaturi”, sustin surse din anturajul vedetei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro