Betty, fiica lui Florin Salam, primele declaratii dupa ce s-a spus ca ar fi insarcinata!

La o zi dupa ce a aparut informatia ca ar urma sa devina mamica, pentru prima oara in viata sa, Betty, fiica lui Florin Salam, ne-a oferit primele declaratii.

Vestea ca Betty, fiica lui Florin Salam, ar fi insarcinata a creat mare valva zilele acestea in showbiz. Stirile au ajuns sa fie citite si de catre fiica lui Florin Salam, care vine astazi si face primele declaratii pe marginea acestui subiect.

Din motive ramase necunoscute, Betty se pare ca ar fi dorit sa nu se stie despre sarcina ei, pe care ar fi vrut sa o tina ascunsa cat mai mult timp. Cu toate acestea, apropiatii ei sustin ca fiica lui Betty Salam este insarcinata si ca acesta ar fi motivul pentru care, in ultimul timp, ea si-ar fi interupt aparitiile tv si filmarile de clip.

Contactata de reporteri, ca sa confirme sau sa infiorme informatiile existente pe piata, Betty a declarat: “S-au scris multe articole despre acest subiect si nu vreau sa comentez deocamdata, deoarece nu am ce sa spun”, a declarat Betty Stoian

loading...
Betty Stoian traieste o poveste frumoasa de dragoste de aproximativ 3 ani langa iubitul ei, Catalin. Cei doi locuiesc impreuna si au planuri mari de viitor. In urma cu cateva luni, tanarul afacerist a cerut-o de sotie pe Betty, oferindu-i un inel de logodna superb.

Mai mult de atat, cei doi au fixat data nuntii pe 25 august, cu 3 zile inainte ca Betty sa implineasca varsta majoratului. Atunci, Betty va merge la altar si se va casatori cu alesul ei. Informatia apare si in motivarea sentintei civile prin care fetei i se da voie sa se casatoreasca desi este minora.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro