CUM ARATA INVITATIA DE BOTEZ A FETITEI GABRIELEI CRISTEA

Presa a intrat in posesia invitatiei la unul dintre cele mai asteptate evenimente din showbiz in acest weekend. Gabriela Cristea si Tavi Clonda isi crestineaza fetita maine. Si ca sa isi invite rudele si apropiatii la botezul micutei Victoria, cei doi soti si-au dorit o invitatie atipica. Si asta pentru ca, desi multi isi doresc ceva pompos, ei au ales simplitatea.

Fosta prezentatoare si sotul ei au ales ca invitatia sa fie colorata cu mov, nuante de roz si un bleu. Iar mesajul scris pe ea pare parca gandit de cei doi. Numele fiicei lor, Bella Victoria Margot, apare notat sus de tot.

„Sunt o printesa mica si tare frumusica. Parintii mei ma alinta in fel si chip, dar pe 14 aprilie 2018, mami Gabriela si tati Octaviau au hotarat sa ma boteze Bella Victoria Margot. Asadar, va astept cu mic, cu mare sa ma vedeti la primul eveniment organizat pentru mine.

Cei care ma vor rasfata sunt nasii: Cristina Siscanu Ionescu si Madalin Augustin Ionescu, Andreeea Arama, precum si Tudor Alessandrov Marian.

loading...
Baita fac in cristelnita de la orele 14:00 la biserica, iar dupa aceea eu am sa trag un pui de somn, pentru ca vreau sa fiu in forma la petrecerea organizata in onoarea mea incepand cu orele 17:00.Va astept cu mult drag si multe surprize!” este scris pe invitatia de botez a micutei Victoria.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro