INNA SI-A SCHIMBAT RADICAL LOOK-UL

Inna si-a schimbat radical look-ul. Cantareata a postat o fotografie cu ea in care apare cu parul scurt. Fanii spera ca este doar o peruca. Desii unii au laudat-o pentru curaj, alti admiratori au criticat-o dur.

Inna se afla la Paris unde pare sa-si fi facut o schimbare radicala de imagine.

Cantareata nu a dat detalii despre noul ei hairstyle, deci nimeni nu stie daca este o peruca sau chiar parul ei. Schimbarea de look nu a fost primita foarte bine de unii dintre fanii cantaretei, care cred ca artistei nu ii sta bine cu bobul scurt pe care si l-a facut„Arata ca un baiat acum. Teribil!”, „Nuuu, ce i-ai facut parului tau lung si frumos?”, „E alegerea ta si o respect, dar aratai mult mai bine cu parul lung”, „Sper ca e o peruca. Imi place mai mult de ea cu parul lung!”, „Te rog, spune-mi ca nu ti-ai taiat intr-adevar parul!”, „Cred ca e vorba despre o peruca. Oricum, arata mult mai bine cu parul lung”, i-au scris fanii din toata lumea INNEI.
loading...
Inna a dezvaluit este foarte buna prietena cu Burack Ozcivit, un actor cunoscut atat in Romania, cat si in Turcia. Cei doi au filmat un spot publicitar impreuna, dar presa turca a scris ca sotia turcului a facut crize de gelozie din cauza apropierii dintre el si Inna. Cantareasa sustine ca sunt doar prieteni si ca Burack Ozcivit este „profesorul” ei de limba turca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro