LAVINIA PARVA, COMPLET NEMACHIATA!

Vedetele noastre autohtone au mare grija de felul in care arata si nu se expun aproape niciodata nearanjate sau fara pic de machiaj. Ei bine, Lavinia Parva nu are nici o problema sa isi arate adevarata fata, s-a pozat complet nemachiata si a postat imaginea pe retelele de socializare.

Cantareata le-a aratat prietenilor virtuali ca este foarte frumoasa si naturala, iar make-up-ul nu face decat sa evidentieze trasaturile. ”Wow! Cata frumusete! Esti de nerecunoscut fara machiaj”, ”Esti superba”, ”Esti speciala! Intotdeauna mi-ai placut”, sunt doar cateva dintre comentariile primite la fotografie.

Frumoasa bruneta este gata pentru o noua etapa din viata ei. Desi in trecut dadea raspunsuri vagi, atunci cand era intrebata despre copii, se pare ca artista s-a gandit foarte bine la acest aspect si chiar isi doreste sa devina mama. Ii plac mult copiii, avand in vedere ca are o scoala de dezvoltare artistica destinata micutilor.
loading...
„Imi doresc sa devin mama atunci cand Dumnezeu va vrea sa se intample asta. Eu sunt pregatita”, a dezvaluit Lavinia Parva.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro