Liviu Teodorescu x Killa Fonic – Lista de Pacate (single nou si videoclip)

Considerat una din cele mai bune voci masculine din Romania, Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Lista de pacate” in colaborare cu Killa Fonic si cu o uluitoare prezenta feminina in videoclip, vlogger-ul Alina Ceusan.

Produsa in propriul studio, LiTe Music, Liviu marturiseste ca a lucrat la acest single mai bine de un an de zile. Piesa si videoclipul combina mai multe simboluri pline de mister care te fac sa intri intr-o poveste spusa „altfel”.

„Lista de pacate e o metafora pentru aparentele care se dovedesc a fi inselatoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminti, dar care, in buzunar la spate, au o lista de pacate si, cand se lasa noaptea, mai bifeaza cate unul. ‘Lista de pacate’ da si numele E.P-ului pe care il voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca ii place piesa si ar vrea sa colaboram fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind inceputa pe 6 ianuarie 2017. Cred in semne si cred ca piesa si clipul au o energie speciala, pe care Alina Ceusan o reprezinta perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred ca asta se vede perfect in clip. Videoclipul este regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN si de #W”, a declarat artistul.
loading...
De curand, Liviu a lansat single-ul „90-60-90″, alaturi de fratele sau si fratii Munteanu, reusind astfel sa continue traditia de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale.

Artist si compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din Romania care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri si bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sanziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Asa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decat atat, acesta a facut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesa care are peste 38 de milioane de vizualizari, fiind in top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro