ANTONIA – Hotel Lounge (single nou si videoclip)

Dupa ce a lansat de curand „Tango”, un videoclip colorat, cu coregrafie, multi dansatori, ANTONIA revine cu un nou single, tot in limba engleza, care se numeste „Hotel Lounge”, cu un sound aparte si o imagine extrem de sexy a artistei.

Filmarile videoclipului au avut loc la One Herastrau Park, in Bucuresti, productia video a fost facuta de Loops Production, regie si DoP NGM Creative (Bogdan Paun si Alexandru Muresan), cu care artista este la prima colaborare. Special guest in acest videoclip este Alex Velea, iubitul Antoniei.

De tinutele ANTONIEI si a celor patru dansatoare s-au ocupat Cristina Craciun si Daria Georgescu, iar pentru make-up si hairstyle, artista a colaborat cu Ema Uta si Sorin Stratulat. Coregrafia a fost conceputa de Andrei Minea.

„Hotel Lounge” are un vibe sexy, dar si fresh in acelasi timp, piesa este facuta de o echipa de producatori si compozitori talentati ca Marco&Seba, David Ciente si PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie implinita, matura”, a declarat artista”.

loading...
In 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, „Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizari), „Iubirea mea” (peste 27 de milioane de vizualizari), „Amya” (peste 13 milioane de vizualizari), toate apreciate de fanii artistei, dar si doua colaborari cu GGirls pentru „Milk and Honey” si „El Amor” cu Micke Moreno, un artist fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.

ANTONIA a fost inclusa in topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume si se afla pe locul 11, devansand nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

ANTONIA este jurat The Four, noul show de la Antena 1, impreuna cu Feli, Cheloo si Carla’s Dreams.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro