CE NUME VA PURTA BEBELUSUL LUI BETTY SALAM?

Betty Salam este insarcinata in patru luni si radiaza de bucurie, doarece va aduce pe lume primul ei copil, un baietel. Fiica lui Florin Salam este foarte nerabdatoare sa faca cunostinta cu bebelusul ei, ba chiar s-a gandit si la un nume.

Bruneta vrea sa ii aduca un omagiu mamei sale, care a decedat in urma cu mai multi ani, si sa ii puna numele Mattias Stefan. „E baietel si o sa-l cheme Mattias Stefan. Stefan de la mama mea. Am spus ca, daca o sa fie fetita, o sa o botez Stefania, daca va fi baiat, o sa fie Stefan. Nu am vrut sa renunt la acest nume„, a spus Betty Stoian.

Cantareata nu a planuit sa aiba un copil acum, isi dorea peste cativa ani, insa daca s-a intamplat, il primeste ca pe un dar de la Dumnezeu.

„Am putine emotii…nu am vorbit pana acum de acest subiect. Sunt insarcinata in 4 luni. Nu suntem nici primii, nici ultimii, vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut. Ma asteptam sa ne dea toata lumea mesaje rautacioase. Au fost si rautati, dar nu as vrea sa le iau in seama. Nu pot sa spun ca m-am simtit pregatita!” a spus Betty Stoian, intr-o emisiune tv.

loading...
„A fost un dar de la Dumnezeu, pentru ca eu am vrut sa mai stau 2, 3 ani, sa astept, sa mai cresc putin, dar asa a fost sa fie. In legatura cu oamenii care vorbesc de etnie, noi suntem oameni normali… Am avut o problema personala si nu am vrut sa vorbesc despre asta, nu am iesit pe nicaieri, nu am postat pe Instagram…Nu as fi facut niciodata ceva sa renunt la copil!” a spus Betty, despre sarcina.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro