Connect-R feat. Misha – Vinovat (single nou si videoclip)

Foarte multa culoare, energie, dar si emotie se regasesc in noul clip lansat de Connect-R, „Vinovat (Special Guest Misha)”, in care artistul a filmat si a cantat alaturi de sotia sa. Cu un ritm care invita la dans, dar si cu o poveste de iubire complicata, tesuta in jurul unei avalanse de trairi, piesa reprezinta si prima colaborare a lui Connect-R cu Global Records.

„Vinovat (Special Guest Misha)” a fost compusa de Connect-R si Alex Cotoi si produsa de Alex Cotoi si Tudor Ion, in vreme ce clipul este semnat de Alex Ceausu.

„Este o piesa cu multa energie si un vibe aparte. Totodata cred ca se vor regasi in povestea ei foarte multi, pentru ca fiecare dintre noi a trait la un moment dat ceva similar. Cu totii am fost si vinovati, dar si acuzati. Fiecare trebuie insa sa isi invete propria lectie, iar eu cred ca nimeni nu trebuie sa se se schimbe, ci mai degraba sa se vindece. Iar cheia este acceptarea”, spune Connect-R.
loading...
Connect-R este un artist complet, iar de-a lungul carierei a experimentat atat rolul de cantaret, cat si pe cele de compozitor, actor, prezentator TV, dansator sau producator. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, apoi, la 15 ani, hip-hop-ul a devenit una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima data in atentia publicului in 1997 ca vocalist si mai tarziu ca membru al formatiei hip-hop RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborari cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae si de fiecare data a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap Jamaican. In vara lui 2012, Connect-R a lansat „imnul verii” odata cu piesa „Vara nu dorm”, care s-a mentinut pe primele locuri timp de 22 de saptamani. Urmatoarele piese, „Da-te-n dragostea mea” si „Tren de noapte”, au devenit si ele hit-uri. Are trei albume lansate pana acum: „Daca dragostea dispare” (2007), „From Nothing to Something” (2012) si „Dragostit” (2016).

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro