Desiigner lanseaza albumul „Life of Desiigner”

Desiigner, artistul nominalizat la Grammy, al carui prim single, „Panda”, a reusit sa stranga 1,8 miliarde de stream-uri, lanseaza acum „Life of Desiigner”, un EP care marcheaza debutul sau si care promite sa rastoarne toate clasamentele muzicale.

„Life of Desiigner” este prima lansare a artistului, care succeda hit-uri precum „Panda” si „Timmy Turner” (388 de milioane de stream-uri). EP-ul este produs de Desiigner, Zana Ray si Mike Dean (Kanye West, Travis Scott, Jay Z, 2 Chainz), ce au colaborat cu Ronny J (XXXTentacion, Lil Pump) si Sean „The Pen” Garrett (Usher, Ciara, Nicki Minaj).

„Acest proiect este dedicat tuturor fanilor mei”, declara Desiigner. „Prin acest proiect vreau sa imi demonstrez versatilitatea si sa dau un indiciu in legatura cu ce va urma in cariera mea. Desiigner va va ramane mereu fidel.”
loading...
Cu un Billboard Music Award si numeroase nominalizari la Grammy, VMA si AMA, Desiigner tocmai ce a incheiat un turneu alaturi de Steve Aoki, care a bifat 28 de orase, si se pregateste sa inceapa un turneu international in luna august.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro