Elena Gheorghe, ingrozita ca fiul ei ar putea fi gelos pe surioara mai mica

Elena Gheorghe, despre relatia dintre copiii ei. Cantareata s-a temut ca Nicolas, baietelul ei de 6 ani, ar putea fi gelos pe surioara lui mai mica, Amelie, nascuta in vara anului trecut, putin inainte de termen, si a facut tot ce i-a stat in puteri pentru a preintampina problemele.

Odata ce in viata artistei a aparut si al doilea copil, mai precis o minunatie de fetita, grijile au devenit si mai mari. Una dintre principalele preocupari ale artistei a fost aceea de a evita ca fiul ei, Nicolas, in varsta de 6 ani, sa devina gelos pe surioara mai mica. Si, spune artista, a reusit sa preintampine astfel de probleme, pana acum.

“Se inteleg foarte bine, in limita vocabularului, pentru ca Amelie e inca bebelus. Nicolas o intelege. Chiar ne traduce ce vrea sa spuna. E foarte draguta relatia lor, ma bucur din suflet ca s-au atasat unul de celalalt. Lui Amelie ii plac foarte mult copiii, iar cand incepe el cu giumbuslucurile lui, ea e pe spate”, a marturisit Elena Gheorghe pentru Libertatea.

Artista ne-a povestit si cum a reusit ca fiul sau sa nu se simta dat la o parte, cum se intampla nu de putine ori in astfel de cazuri.

loading...
“Deocamdata, nu am avut probleme de genul acesta. Am incercat sa gestionam situatia si cred ca ne-a iesit, sper sa fie asa si mai incolo. Am facut tot posibilul sa le dam la fel de multa atentie. Cand mami e cu unul, tati e cu celalalt si tot asa”, a spus vedeta.

Elena Gheorghe ne-a vorbit despre relatia dintre copiii ei. Si soacra, si bona o ajuta sa-i creasca pe Amelie si pe Nicolas

Recent, Elena Gheorghe a povestit si ce fel de relatie are cu soacra ei. Artista a marturisit ca mama sotului ei i-a fost alaturi inca de cand a adus pe lume primul copil. Acum, femeia se implica total in cresterea nepotilor.

In plus, interpreta a apelat la ajutorul unei bone, aceeasi care a avut grija si de ea. A avut nevoie de ajutor, dat fiind faptul ca, weekend de weekend, este plecata la concerte. In rest, Elena incearca sa stea cat mai multa vreme alaturi de cei doi copii ai sai.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro