INNA feat. The Motans – Pentru Ca (single nou si videoclip)

Dupa ce The Motans a lansat „Nota de plata” cu INNA, o piesa care a cucerit publicul din Romania, cei doi artisti revin cu o noua colaborare.

„Pentru ca” este o piesa de dragoste sincera, sensibila, compusa de INNA, The Motans (Denis Roabes), Marco&Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) si produsa de ei, „resposansibili” de cele mai mari hituri ale INNEI „Sun is Up”, „Hot”, „Yalla” etc.

Videoclipul piesei „Pentru ca” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alexandru Muresan) cu care cei doi artisti au mai colaborat pentru „Nirvana”, respectiv „Drama Queen”, „Jackpot”, „Lilith” si „Friendzone”. Productia video a fost realizata de Loops Production.
loading...
„Ma bucur sa colaborez din nou cu The Motans, este un artist extraordinar, talentat si sper ca aceasta piesa pe care am compus-o impreuna sa va bucure si sa va faca sa iubiti sincer”, a spus INNA.

„De fiecare data o placere sa lucrez cu INNA. Pentru ca… iubim muzica”, a declarat The Motans.

Piesa „Nota de Plata” are peste 18 milioane de vizualizari in doar 7 luni de la lansare.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelasi nume, dar si „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Nota de plata” cu The Motans, precum si piese noi: „Don’t Mind”, „Dream About the Ocean” sau „My Dreams”.

Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

Pana acum, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” si „INNA”, precum si EP-ul „Summer Days”.
„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans si a fost lansat pe 7 martie. Printre piesele incluse pe album se numara „August”, Nota de plata”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar si „Weekend” lansata impreuna cu Delia care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizari, potrivit Mediaforest.

In aceasta perioada, INNA are concerte in Europa, iar The Motans este in turneu de promovare a albumului. Urmatoarele concerte au loc dupa cum urmeaza:

5 mai – Arad, Molly Malone
11 mai – Constanta, Luv
12 mai – Galati, Fratelli
23 mai – Bucuresti, Hard Rock Cafe

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro