J Balvin a lansat album – „Vibras”

Superstarul columbian J Balvin isi continua in mod magistral proiectul de a globaliza reggaeton-ul, prin lansarea albumului pe care o lume intreaga il asteapta cu sufletul la gura, „Vibras”.

Prin single-uri precum „Mi Gente” si „Machika”, Balvin a incercat sa promoveze in peisajul international limba spaniola si cultura latina iar numarul uluitor de stream-uri si vizualizari pare a fi dovada clara a succesului care incununeaza acest demers.

„ Ideea din spatele acestui album si a titulaturii sale a venit in momentul in care am vazut ca a creat o punte de legatura intre toate audientele lumii, facandu-ma sa doresc sa creez mai multe piese ce combina beat-uri si ritmuri internationale cu un accent clasic de reggaeton, la auzul careia toti oamenii sa poata vibra. Bucuria sentimentului de a vedea lumea cum se conecteaza prin sunetul culturii noastre nu se poate compara cu nimic.” – J Balvin
loading...
Odata cu lansarea albumului „Vibras”, J Balvin adauga in palmaresul sau vast o colectie noua, care combina piese ce omagiaza sunetul autentic de raggaeton, dar simultan se aventureaza pe teritorii necunoscute. Noua muzica propusa de artistul din Medellin denota un echilibru perfect intre genuri, lucru usor vizibil si prin notorietatea pe care au capatat-o atat de rapid single-urile „Ahora” si „Ambiente”, care se regasesc si pe tracklist-ul albumului „Vibras”.

Jose Alvaro Osorio Balvin – cunoscut de catre fani drept J Balvin – se numara printre putinii artisti care au fost premiati cu multiple distinctii Latin Grammy si recunoscuti de Billboard drept „cel mai mare succes pe care l-a cunoscut muzica latino in ultimii ani”. Prin stilul sau caracteristic si albumele precedente („La Familia” si „Energia”), Balvin a reusit sa isi extinda aria de influenta si sa cuprinda intreaga geografie planetara, devenind un fenomen de proportii. De-a lungul carierei, Balvin a colaborat cu nume mari din industria muzicala, printre care si Beyonce, Justin Bieber, Cardi B, Liam Payne, Nicky Jam, Pharrell Williams, Ariana Grande, Major Lazer, Poo Bear, Juanes, Daddy Yankee sau Camila Cabello.

Tracklist „Vibras”
Vibras feat. Carla Morrison
Mi gente feat. Willy William
Ambiente
Cuando tu quieras
No es justo feat. Zion & Lennox
Ahora
Brillo feat. Rosalia
En mi (interlude)
En mi
Peligrosa
Noches pasadas
Tu verdad
Donde estaras
Machika feat. Jeon & Anitta

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro