Lora – Cinci (single nou si videoclip)

LORA, una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, lanseaza single-ul „Cinci” – o piesa „statement” despre momentele in care limbajul nonverbal evidentiaza sentimentele mai mult decat am putea exprima prin cuvinte.

Theea Miculescu este compozitorul piesei, iar colaborarea dintre Lora si Theea nu este la inceput; cele doua au mai lucrat si pentru hituri precum „Ne impotrivim”, „Arde”, sau „Asha”. Pe partea de productie muzicala, Lora a lucrat cu Madalin Rosioru.

„Opreste-te 3 minute si aminteste-ti de fluturii aia din stomac, de primul sarut, de zilele cand lumea era a noastra si nu aveam nicio grija. Eram cei mai bogati din lume. Milionari in sentimente”, declara Lora.

Clipul aduce in prim plan 2 personaje young, cool & urban, alese chiar de catre Lora, @mitacelmare si @denisabalint care au luat cu asalt un mall abandonat din capitala.

loading...
„Cinci” este o piesa solara, pozitiva, care te conduce intr-un univers in care vrei sa locuiesti, este acea clipa de care nu te mai saturi, iar clipul, regizat de Ionut Trandafir, surprinde exact aceste stari.

Single-ul „Cinci” a fost lansat in exclusivitate pe Spotify cu 24 de ore inaintea de publicarea sa pe toate platformele de streaming si download, fiind si prima artista din Romania care face premiera unei piese pe celebra platforma.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri care au ajuns in toate topurile muzicale. Artista a lansat in urma cu cateva luni hitul „Ramas bun” pe canalul ei de YouTube, iar anul 2018 se anunta unul extrem de vibrant, Lora pregatind un material surpriza pentru sfarsitul anului.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro