Matteo, intalnire de gradul intai cu Prim-ministrul Cambodgiei

Matteo reuseste sa bata record dupa record. Pentru ca piesa „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungand sa devina una din cele mai cautate si vizualizate piese ale continentului, artistul a plecat in turneu, acolo unde zeci de mii de fani asiatici si-au dorit sa il vada. Recent, cand a ajuns in Cambodgia, Matteo a fost invitat in casa Primului ministru la cina.

„Am fost invitat sa cant la un festival care s-a tinut in aer liber si in cadrul caruia au participat mari artisti ai tarii lor. In prima seara in care am aterizat in Phnom Penh am fost invitati sa luam cina in casa Primului ministru, care a fost extrem de primitor atat el cat si familia sa. Nu am incercat mancarea traditionala pentru ca bucataria lor se bazeaza foarte mult pe mancaruri din peste, care nu se numara prin preferatele mele”, a declarat Matteo despre experienta sa.

Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori. Asadar, Matteo nu a stat pe ganduri si s-a alaturat fanilor.

„Am filmat un flash mob cu dansatori de acolo pentru #panamadance si un videoclip pentru una din piesele ce urmeaza sa le lansez. Ma bucur ca o piesa in limba romana a reusit sa aiba un succes atat de mare”, a completat acesta.

loading...
Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase la inceputul lunii februarie, cand artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist. Piesa „Panama” este a doua piesa in limba romana care reuseste sa aiba un success rasunator peste hotare.

Mai mult, pe langa China, hitul Panama se aude peste tot si in Thailanda, iar Matteo a inceput turneul de promovare din Asia cu o scurta vacanta acolo, unde a vazut intregul fenomen creat de melodia lui. Artistul a cantat si a dansat cu localnicii celebrul dans #panamadance si a fost proclamat „king” (rege), un apelativ binemeritat, dupa asaltul cu care a luat teritoriul.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro