Ariana Grande anunta lansarea noului album „Sweetener”

20 iunie 2018 este o data importanta pentru Ariana Grande. Nominalizata la premiile Grammy, castigatoare a numeroase discuri de platina, superstarul global Ariana Grande a anuntat lansarea noului album „Sweetener”. Cel de-al patrulea material de studio din cariera artistei este disponibil acum pentru precomanda si urmeaza sa fie lansat pe 17 august, la Republic Records.

In completarea marelui anunt, artista face public si artwork-ul noului sau material si, pentru ca surpriza sa fie totala, Ariana Grande lanseaza si single-ul „The Light Is Coming”, o noua colaborare cu inegalabila Nicki Minaj, de a carei productie s-a ocupat insusi Pharrell.

Fanii care vor comanda in avans albumul „Sweetener”, vor primi automat „No Tears Left To Cry” (piesa isi mentine ferm pozitia in Topul 10 Billlboard Hot 100) si cel mai nou material extras de pe album, „The Light Is Coming” feat. Nicki Minaj.
loading...
Videoclipul piesei „The Light Is Coming” va fi lansat in premiera pe Reebok.com si este regizat de catre renumitul Dave Mayers, castigator de premiu Grammy, alaturi de care Ariana a lucrat si in vederea lansarii clipului „No Tears Left To Cry”, cu care a strans acum peste 300 de milioane de stream-uri pe VEVO.

Cei care vor comanda „Sweetener” de pe shop.arianagrande.com se vor putea bucura de optiunea de pre-order pentru bilete la viitorul turneu Ariana Grande. De asemenea, de pe site-ul artistei se pot achizitiona in exclusivitate pachete speciale, ce includ noul parfum Ariana Grande (editie limitata), „Cloud”.

La varsta de doar 24 de ani, Ariana Grande a reusit sa revolutioneze industria muzicii pop – cu trei albume de studio premiate cu disc de platina, un total de 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizari la Premiile Grammy si 8 hit-uri in Billboard Hot 100.

Single-ul „No Tears Left To Cry”, lansat de artista in luna aprilie, a debutat #1 in topurile iTunes din 88 de tari, deschizand noi drumuri pentru albumul „Sweetener”, a carui lansare este programata pentru 17 august.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro