BIANCA DRAGUSANU L-A INTREBAT PE TRISTAN TATE DESPRE FOSTELE IUBIRI!

Bianca Dragusanu si noul ei iubit au plecat la mare dupa ce vedeta si-a incheiat emisiunea pe care o modereaza la Kanal D. Pe Autostrada Soarelui, prezentatoarea de la “Te vreau langa mine 4ever” a facut un live cu Tristan Tate, pe care l-a supus unui interviu-fulger! Ea l-a intrebat pe milionarul englez, care conducea unul dintre bolizii sai, despre fostele iubite, iar el nu a evitat sa ii raspunda la aceasta intrebare incomoda pentru unii dintre barbati.

In timpul live-ului facut pe pagina de Instagram a prezentatoarei de la “Te vreau langa mine 4ever”, Tristan Tate a spus adevarul despre fostele lui iubite.

“Ziarele vorbesc despre fostele mele iubite. Lasa-ma sa iti explic. Prima data cand am venit in Romania eram ca un copil. Mi-o trageam cu toata lumea, cu orice fata frumoasa pe care o vedeam sau o cunosteam. Am avut relatii serioase doar cu doua fete, care nu erau persoane publice. (…)
loading...
Fetele astea care suna la televiziuni si declara ca am avut planuri de casatorie cu ele sunt complet nebune. Daca dupa o noapte de club ele cred ca am avut o relatie, se inseala. De cand te-am cunoscut pe tine, gata cu c*rvele!”, a marturisit Tristan Tate pe pagina de Instagram a Biancai Dragusanu.

Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine 4ever” si-a oficializat relatia la cateva zile dupa ce s-a aflat despre despartirea de tatal fiicei sale. Pe 21 iunie, vedeta si milionarul britanic si-au facut aparitia de mana in Centrul Vechi al Bucurestiului, unde si-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Branzei, un prieten de-al Biancai Dragusanu si iubitul Denisei Tanase.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro