Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit!

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus „adio”.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cunoscut in urma cu sase ani, la o emisiune de dans. S-au indragostit la prima vedere si, dupa o perioada presarata cu certuri si impacari, iubirea lor s-a consolidat si s-a transformat intr-o relatie linistita si constructiva din care s-a nascut Natalia Sofia, o fetita superba in varsta de aproape doi ani.

Ei bine, din pacate, prezentatorii tv care formau unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz nu s-au mai inteles in ultima vreme si au hotarat, de comun acord, sa mearga pe drumuri separate.

Mai mult decat atat, fanii celor doi au observat ca acestia nu au mai urcat poze cu ei impreuna de ceva timp pe retelele de socializare si chiar i-au intrebat daca totul este in regula.

loading...
Deocamdata motivele despartirii sunt invaluite in mister, dar un lucru este cert! Bianca Dragusanu si Victor Slav raman in relatii bune, prioritatea amandurora fiind binele fiicei lor pe care ambii o adora si isi doresc sa o protejeze. Amandoi au hotarat sa puna punct relatiei.

„Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom ramane prieteni, avem un copil minunat de crescut impreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luata de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre. Va suntem recunoscatori ca ati fost mereu alaturi de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectati alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculatie sa se opreasca aici. Va multumim si va asiguram de toata aprecierea si afectiunea noastra!”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro