Fly Project a reinventat Woodstock-ul in Kazakhstan

Baietii de la Fly Project nu au timp sa se plictiseasca in zilele de turneu, prin lumea larga, pe unde ii poarta hiturile lor. De la Festivalul Alba Fest 2018 de la Alba Iulia au plecat direct spre Otopeni, pentru a prinde avionul spre Astana, Kazakhstan.

Dupa peste 16 ore in masina prin tara si alte cateva ore bune de zbor, nedormiti absolut deloc, au ajuns in Kazakhstan, unde au avut alta surpriza.
„Imediat cum am ajuns, am mers spre hotel sa ne schimbam si am fost anuntati ca e posibil ca programul sa fie schimbat, pentru ca venea o mare furtuna. Ne-a fost teama sa nu fie anulat show-ul, pentru ca oamenii ne asteptau” povesteste Tudor.

De la hotel, baietii de la Fly Project au fost luati de o masina care i-a dus pana la un moment dat, cand furtuna era in toi. Apoi au fost preluati de alta masina de teren, care i-a dus in siguranta pana la scena, pentru ca erau noroaie foarte mari si foarte multa apa, facand drumul aproape imposibil de traversat.
„Desi a plouat torential pe toata durata show’ului, lumea nu a plecat, oamenii au cantat si dansat cu noi pe fiecare piesa, uzi pana la piele, plini de noroi, s-au bucurat de fiecare clipa, nu le-a pasat deloc de vreme, a fost o atmosfera incredibila” spune Tudor.

Piesele Fly Project sunt hituri si in Kazakhstan, fiind de fiecare data primiti foarte bine si avand show’uri cu mii de oameni in delir, care le fredoneaza piesele.

Concertul din Kazakhstan face parte din turneul international #WeMakeTheWorldDance, pe care Fly Project l-a inceput in luna mai.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro