Irina Rimes – Cel Mai Bun Prieten (single nou si videoclip)

Dupa „Beau” si „In locul meu”, Irina Rimes lanseaza cea de-a treia piesa a „Trilogiei II”, „Cel mai bun prieten”. Cu un vibe diferit, piesa are un mesaj pozitiv si personal si marcheaza o noua etapa pentru artista, una cu si mai multa atitudine si incredere.

„Cel mai bun prieten este prima piesa despre mine si odata cu ea incepe o noua directie in muzica mea. Este o piesa in care se va regasi fiecare”, spune Irina.

Cu versuri sensibile, dar puternice, care tradeaza o atitudine increzatoare in fortele proprii, piesa „Cel mai bun prieten” incheie intr-o nota pozitiva „Trilogia II”. Piesa a fost compusa de catre Irina Rimes si Alexandru Cotoi, versurile ii apartin artistei, iar productia lui Alexandru Cotoi. Regia videoclipului este semnata de catre Bogdan Paun si imaginea de Alexandru Muresan, intr-un concept semnat de NGM Creative si produs de Loops Production.
loading...
„Trilogia II” evoca lupta continua, dar uneori in van, dintre individ si soarta si subliniaza ideea ca orice decizii am lua, destinul este unul prestabilit.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro