Luis Fonsi, Stefflon Don – Calypso (single nou si videoclip)

Luis Fonsi, cantaretul si compozitorul portorican, si Stefflon Don lanseaza single-ul „Calypso”, o piesa cu ritmuri ametitoare, care valorifica fondul etnic caraibian si lasa la o parte sunetul clasic de raggaeton.

„Calypso” reda o colorata poveste de dragoste, cantata cu energie si debordanta in stilul cantecelor nehispanice din Caraibe, cu un sound bogat in elemente de percutie. Single-ul este extras de pe urmatorul material pregatit de Fonsi si este produs de duetul columbian Andres Torres si Mauricio Rengifo, alaturi de care artistul a lucrat in trecut si pentru hit-urile „Despacito” si „Echame la culpa” feat. Demi Lovato.

Dupa succesul inregistrat de piesa „Echame la culpa”, Luis Fonsi alege din nou sa se avante intr-un duet bilingv – in vederea lansarii „Calypso”, de data aceasta alaturi de interpreta de muzica rap, Stefflon Don.

„Am facut aceasta piesa inainte de a sti cine este el cu exactitate. Dupa am aflat cine este acest mare artist si faptul ca a scris cantece extraordinare, inclusiv „Despacito”, despre care nu stiam ca a fost compus de el. In acel moment mi-am zis: „O, doamne! Acest om a compus una dintre cele mai mari piese din lumea asta!”. Vreau sa spun ca a fost o onoare pentru mine colaboram. Sunt foarte recunoscatoare.” – Stefflon Don.

loading...
Spre incantarea fanilor, cei doi artisti au postat deja fragmente din videoclipul track-ului „Calypso” pe retelele lor de socializare, cu ceva timp inainte de marea lansare. Clipul a fost produs de catre Carlos Perez (Elastic People) si reda, spre deosebire de materialele anterioare, o atmosfera plina de umor, spirit ludic si pofta de viata, toate aduse impreuna pe un fundal tropical, specific peisajelor din Puerto Rico.

„Am ales Puerto Rico pentru ca aceasta piesa avea nevoie de un vibe colorat si tropical. Asta inseamna pentru mine Calypso – este vorba despre Caraibe, distractie, dans si voie buna. Ma bucur ca am facut aceasta colaborare si ca am reusit sa punem un zambet pe buzele voastre prin aceasta piesa.” – Luis Fonsi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro