MALUMA vine fara iubita lui, in Romania

Mult asteptatul artist de origine columbiana, Maluma, vine in Bucuresti, pe 30 iunie 2018, in prima zi a festivalului „El Carrusel”. Insa, fanele din Romania trebuie sa afle ca acesta va veni singur, neinsotit de iubita lui, Natalia Barulich. Relatia celor doi a inceput chiar pe platourile de filmare, la videoclipul „Felices los 4”, iar, de atunci, frumoasa lui partenera il insoteste si in turneele de promovare.

De aceasta data, organizatorii „El Carrusel” spun ca, printre putinele lucruri pe care le stie Maluma despre tara noastra, sunt frumusetile autohtone, cunoscute in intreaga lume, si abia asteapta sa le cunoasca.

„Fetelor, Maluma vine fara iubita, in Bucuresti! Tocmai ce am fost anuntati ca, la festivalului ‘El Carrusel’, acesta nu va fi insotit de iubita lui, ci a preferat sa ne cunoasca si frumusetile autohtone de care a auzit numai lucruri bune. Maluma va concerta pe 30 iunie, in prima zi de festival, iar cea de-a doua zi, 1 iulie, ii este rezervata lui Luis Fonsi (Despacito).”, spune Denise Sandulescu – Organizator festival „El Carrusel”.
loading...
„El Carrusel” este unul dintre cele mai grandioase evenimente organizat vreodata in Romania, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internationale vor urca pe aceeasi scena. Prima editie va avea loc pe parcursul a doua zile, 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, iar „capetele de afis” ale festivalului sunt MALUMA si LUIS FONSI.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim si de pe www.eventim.ro.
Iata desfasurarea, pe zile, pentru toti artistii invitati:
– 30 iunie 2018 – MALUMA, ANDRA, FLY PROJECT si MANDINGA
– 1 iulie 2018 – LUIS FONSI, JUAN MAGAN, ROBIN SCHULZ, RICHY B si WHAT’S UP

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro