Mirela Vaida, surpriza din partea sotului: Un weekend in doi, la mare, in Cipru

Mirela Vaida s-a intors cu bateriile reincarcate dintr-un minunat weekend in doi, in Cipru.

Cel care a pus la cale aceasta escapade romantica a fost sotul Mirelei, care a dorit sa-i ofere acesteia doua zile de relaxare dupa o perioada foarte agitata, in care a facut un adevarat maraton intre platoul emisiuniipe care o prezinta si repetitiile pentru musicalul Mamma Mia, in care a avut rolul principal.

”Dupa o perioada grea si foarte aglomerata cu repetitiile pentru Mamma Mia, in care am fost mai mult rupta de familie si mi-a fost tare dor de ai mei, sotul meu a vrut sa-mi faca o surpriza. Stia ca soarele si marea ma relaxeaza, asa ca a profitat de acest weekend in care nu aveam niciun spectacol la Teatrul de Revista Constantin Tanase. El s-a ocupat de absolut tot, de hotel si de biletele de avion.

Am lasat copiii cu bona si am fugit la mare. A fost foarte bine, chiar daca doua zile nu sunt neaparat suficiente. Dar conteaza enorm sa te relaxezi, departe de tara, fara telefoane, rupt de lume. Chiar si aceste doua zile fac bine vietii de cuplu”, spune Mirela Vaida.

loading...
Ea marturiseste ca a invatat multe lucruri de la specialistii din cadrul emisiunii pe care o modereaza, printre care si importanta alocarii timpului pentru familie.
”Recomand oricarui cuplu sa-si aloce acest timp in doi. Macar o data pe luna sa faca asta. Pentru ca, oricat ne-ar fi de dor de copii, si noua ne-a fost foarte dor in acest weekend, e foarte important ca parintii sa fie relaxati. Am invatat acest lucru de la psihologii, e cel mai important ca in familie sa aloci timp atat statutului de mama, cat si celui de sotie”, declara Mirela Vaida care aduce in casele telespectatorilor, in fiecare zi de luni pana vineri povesti impresionante de viata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro