MONICA GABOR LE-A DAT VESTEA TUTUROR

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au reusit sa treaca peste divort si au ramas prieteni, de dragul fetitei lor, Irina. Vedeta este fericita si a facut un anunt neasteptat.

Monica Gabor i-a anuntat pe fanii ei de pe Facebook ca Irinel Columbeanu a decis sa foloseasca aplicatia ei. Vedeta este incantata ca fostul ei sot a luat aceasta hotarare.

”Sunt foarte fericita! Irinel Adrian Columbeanu, tatal fetitei mele, a decis sa se alature proiectului”, a scris Monica Gabor pe Facebook.
loading...
Irinel Columbeanu s-a declarat mandru de faptul ca fiica sa este in pas cu noile tehnologii, dar si ca poate invata mereu cate ceva nou de la fiica sa, care s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. „A vazut ca am intrat live si intra pe Live stream-ul meu. Incerc sa tin pasul. Irina e asul, am ajuns ca parintii sa invete de la copii. O admir pentru asta, e foarte bine. Are o activitate foarte benefica, are deja mii de fani, primeste comentarii de la ei“, a declarat Irinel Columbeanu.
„Vacanta a fost foarte frumoasa si sunt bucuros ca Monica a avut aceasta initiativa. Le multumesc Monicai si Ramonei pentru ca i-au oferit Irinei aceasta vacanta. A fost foarte benefic pentru ea. M-am intalnit si eu cu ea de cateva ori, am discutat. Dupa cum ati putut usor constata, s-au linistit lucrurile intre noi“, a mai adaugat Irinel Columbeanu. De asemenea, omul de afaceri a raspuns si la intrebarea daca Irinuca va merge cu mama ei in America, in aceasta vara: „Nu am ajuns inca sa dezbatem acest capitol al acestei veri. Vom vedea cum se desfasoara lucrurile. Noi, in familia noastra, luam hotararile de pe azi pe maine“.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro