OANA ZAVORANU A IMPLINIT ASTAZI 45 DE ANI!

Oana Zavoranu a implinit 45 de ani astazi si a avut o zi extraordinara! Si, bineinteles, sotul ei i-a facut cadouri ca doar o data pe an e ziua febletei sale.

Sotul Oanei Zavoranu a fost foarte atent cu ea, Alex Ashraf i-a facut cadou un buchet imens de trandafirii rosii, dar si o declaratie de dragoste! Ba mai mult, a vrut sa ii faca surpriza o vacanta, dar Oana a trebuit sa-l refuze pentru evenimentul caritabil la care a aprticipat.

„Am vrut sa o duc la mare, la un restaurant. Aveam pregatit tortul. Am reusit aseara sa ii duc un mare buchet de flori.”, a sus Alex Ashraf.

”Am primit de la bebita acest mandarin pe care il ador. Cum e sa te trezesti si sa ai asa o mandarina mica. El este Mandarino! Trandafirii rotii si orhideele sunt preferatii mei.”, a marturisit Oana pe contul ei de Facebook.

loading...
De ziua ei, Oana Zavoranu a facut un gest incredibil! Vedeta si-a scos la licitatie haine din garderoba sa, iar sumele obtinute vor ajunge la animalele fara stapan. Gestul vedetei i-a lasat pe toti fara cuvinte.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro