Randi – Ce te-as mai (single nou si videoclip)

Randi lanseaza Ce te-as mai – o piesa vesela, de vara, plina de energie. Artistul a compus piesa intr-o singura zi, iar lansarea ei nu a fost lipsita de peripetii.

Randi trebuia sa filmeze videoclip pentru aceasta piesa inca de acum o luna, dar inainte de filmari s-a ales cu piciorul in ghips pentru mai multe saptamani din cauza unui accident pe terenul de fotbal si a trebuit sa amane filmarea.

Randi: Lumea imi spune ca lansez doar piese melancolice, de dragoste. „Ce te-as mai” este dovada ca nu e asa: cant si piese vesele, dupa cum puteti vedea ascultand noul single. Imi place sa experimentez lucruri noi, sa ies din zona de confort. Iar piesa aceasta este diferita de ceea ce ascultati de la mine de obicei.
Videoclipul a fost filmat in Chisinau, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Randi este la a doua colaborare cu el, acum doua luni a lansat Fana mea, cu un videoclip semnat de acelasi regizor.
loading...
Randi are planuri mari pentru vara aceasta. Impreuna cu echipa sa de la Famous Production continua proiectul #SlagareFamous, in cadrul careia a lansat piese reinterpretate, alaturi de artisti precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Edward Sanda sau RINA si lanseaza saptamanal episoade noi din seria #MiercuriLaFamous.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro