SIMONA HALEP NU VA PARTICIPA LA TURNEUL DE LA EASTBOURNE

Simona Halep nu va participa la turneul de la Eastbourne. Sportiva a fost sfatuita de medici sa se odihneasca si sa urmeze, in continuare, tratamentul dat de acestia.

Simona Halep a anuntat pe contul sau de Facebook ca nu va participa la turneul de la Eastbourne, acolo unde ar fi trebuit sa-si faca debutul in sezonul pe iarba. Sportiva a explicat ca are probleme cu tendonul lui Ahile, dupa o inflamatie aparuta chiar in timpul Roland Garros-ului.

”Imi pare foarte rau sa anunt ca ma retrag din competitia care se va desfasura saptamanile urmatoare la Nature Valley International. Am avut dureri la tendonul lui Ahile si inflamatii in timpul Roland Gaross-ului si mai am nevoie de timp pentru a ma recupera complet. Am fost sfatuita de medici sa ma odihnesc si sa continui tratamentul. Mi-a facut placere sa concurez la Eastbourne anul trecut si sper sa va revad la acest turneu minunat anul viitor. Multumesc pentru intelegere si sustinere. Cu dragoste, Simo!”
loading...
Simona Halep a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera, invingand-o pe Sloane Stephens, in trei seturi pe data de 9 iunie. Dupa ce anul trecut a pierdut incredibil trofeul, in fata lui Ostapenko, acum nu a mai ratat. Ce a declarat campioana nostra, dupa ce si-a indeplinit un vis:

”Vreau sa va multumesc tuturor! A fost minunat! In ultimul game am simtit ca nu mai pot respira. Am incercat sa nu mai repet ceea ce s-a intamplat anul trecut. Am visat la acest moment de cand am inceput sa joc tenis. Sunt foarte fericita ca s-a intamplat acest lucru aici. Parisul este un oras special pentru mine. Sloane Stephens este o jucatoare foarte buna, foarte puternica. Mi-am spus ca trebuie sa ma bucur de moment si sa joc.”, a spus Simona Halep dupa ce a castigat primul titlu de Grand Slam.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro