Vladimir Draghia, la petrecere cu fetita lui!

Vladimir Draghia si-a dus fetita la petrecere. „Faimosul” este nedespartit de mostenitoarea lui.

Vladimir Draghia, campionul primei editii a supercompetitiei Exatlon, a stat timp de cinci luni departe de iubita si de fetita lui care implineste un an luna viitoare.

„Faimosul” este rezervat in declaratii despre familia lui insa isi iubeste enorm fiica si a recunoscut ca a fost un chin sa stea aproape jumatate de an departe de ea.

Ei bine, dupa intoarcerea in tara, castigatorul concursului care a tinut o tara intreaga cu sufletul la gura, vrea sa-si ia revansa fata de mostenitoarea lui si nu se mai dezlipeste de aceasta.

loading...
Mai mult decat atat, Vladimir o ia pe micuta si adorabila Zora si la evenimente mondene. In carutul ei, protejata, aceasta doarme linistita cand este plimbata de parinti si nu o deranjeaza nici macar forfota petrecerilor.

Ieri, de exemplu, Zora a atras toate privirile la petrecerea aniversara a unei reviste glossy, unde tatal ei a fost invitat.

Fetita este o dulceata, dupa cum spun toti cei care o vad, si este deja obisnuita cu aparatele de fotografiat. Zora este model de la cateva luni, pentru site-ul unde mama ei comercializeaza haine pentru copii.

Revenind insa la evenimentul de aseara, trebuie sa mentionam ca Vladimir si iubita lui nu au stat mult, acestia dorind sa se mai plimbe cateva zeci de minute cu micuta lor in parc, apoi sa mearga la culcare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro