ANDREEA IBACKA ESTE INSARCINATA!

Fericire mare pentru Cabral si Andreea Ibacka, cei doi se pregatesc sa devina parinti. Vestea ca Andreea este insarcinata a dat-o chiar ea, facand o postare pe blogul sau personal. Mesajul este insotit de o fotografie in care Cabral si Andreea apar impreuna, alaturi de un carucior si de cateii lor, care poarta diverse mesaje la gat.

„Scriu dintr-o singura suflare… cu fluturi in stomac, asa cum ma trezesc in fiecare dimineata a ultimelor luni

Cel mai vesel cuplu din showbiz-ul autohton este, cu siguranta, cel format din Cabral si Andreea Ibacka. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, in urma cu zece ani. Cabral tocmai terminase de filmat „Iubire ca in filme” si se pregatea pentru un nou proiect.

Era vorba de „Inima de tigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alaturi de Nicoleta Luciu, Denis Stefan si o tanara debutanta, care urma sa fie aleasa printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Patrascu, studenta la vremea aceea la Finante-Banci.
loading...
Desi cei doi nu jucau prea mult impreuna, se aflau pe acelasi platou de filmare, repetau impreuna si au ajuns sa se cunoasca foarte bine. N-a trecut mult si intre Cabral si tanara blonda s-a infiripat ceva. „Cabral s-a indragostit ca un adolescent si era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Cei doi au continuat sa filmeze impreuna pentru „Regina” dar si pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „In al noualea cer”, in 2008, iar in 2011 s-au casatorit. In 2013 au lansat un alt proiect impreuna, „Casa Ibacka”, o emisiune in care erau gazdele, dar care nu a rezistat mult.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro