Carla’s Dreams – Lacrimi si Pumni in Pereti (single nou si videoclip)

Carla’s Dreams revin cu single-ul „Lacrimi si pumni in pereti”, o piesa de dragoste cu un mesaj puternic, compusa de artisti si produsa de Alex Cotoi.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de aceeasi echipa cu care Carla’s Dreams lucreaza de obicei – BR Films – Roman Burlaca (regizor) si George Secrieru (DoP). Filmarile au avut loc in Los Angeles, cu personaje expresive, cu dansatori care subliniaza mesajul piesei prin coregrafie.

Tot anul acesta, Carla’s Dreams au lansat „Pe umerii tai slabi”, cu peste 8 milioane de vizualizari si „Monomaniac”, prezentata in premiera la show-ul de la Arenele Romane cu peste 6 milioane de vizualizari.

Single-ul anterior „Beretta” are peste 34 de milioane de vizualizari, iar „Pana la sange” are peste 27 milioane de vizualizari.

In weekend, Carla’s Dreams au urcat pe scena principala de la Neversea intr-un show live in fata a zeci de mii de oameni.

loading...
Carla’s Dreams au sustinut un nou concert la Arenele Romane „Monomaniac” de pe 5 mai, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment sold out, in fata a 5000 de fani, veniti sa se bucure de muzica artistilor lor preferati.

Show-ul de la Arenele Romane a fost o productie impresionanta, cu efecte speciale, peste 300 de aparate de lumina inteligenta, 150mp2 de ecran led, surse puternice de laser, grafica vizuala dedicata conceptului Monomaniac, live feed Instagram inainte de show (pozele celor care postau pe Instagram si foloseau hashtag-ul #Monomaniac, apareau pe ecrane, zece copii din corul radiodifuziunii la piesa „Unde”, Ana Munteanu desene live in nisip la piesele „17 ani”, „Formula apei”, „Frica” si „Animal de prada”, tenori la „Beretta”, 18 balerine mici in alb si o balerina in negru pentru „Imperfect”, toti cei 5000 de oameni din Arene cu manusi albe pentru „Ne bucuram in ciuda lor” si invitatii speciali ai serii: Blacklist cu piesa „Tequila”.

Din piesele interpretate nu au lipsit nici „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Cum ne noi”, „P.O.H.U.I”, „Pe umerii tai slabi” sau „Hobson’s Choice”.

In 2017, Carla’s Dreams au sustinut un concert in fata a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumui „Antiexemplu”, iar in 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului „NGOC” cu invitati speciali Loredana Groza, Delia, Antonia.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonati pe propriul canal de YouTube unde au peste 605 000 000 de milioane de vizualizari. Cu aceasta ocazie, artistii au decis sa lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.

Carla’s Dreams este jurat X Factor de la Antena 1 pentru al treilea sezon si a fost si jurat in show-ul „The Four – Cei patru”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro