David Guetta ft Anne-Marie – Don’t Leave Me Alone (single nou)

Multi artisti internationali sunt pe lista colaborarilor de pe piesele DJ-ului si producatorului francez David Guetta, iar cu acest nou single, „Don’t Leave Me Alone”, el o adauga pe lista sa si pe talentata Anne-Marie.

Aceasta piesa ii pune in valoare vocea artistei si este perfecta pentru zilele fierbinti de vara! Legat de colaborare, David Guetta declara: „Anne-Marie este un artist uimitor! Sunt foarte mandru de piesa noastra si fericit ca o putem impartasi cu voi!”

Cu piesele „Flames” si „Mad Love” inca in topuri, „Don’t Leave Me Alone” continua seria de piese de succes lansate de catre David Guetta in acest an, incluzand si „Like I Do” cu Martin Garrix si Brooks, dar si „Your Love” cu Showtek.

In timp ce vara aceasta artistul are concerte in toata lumea, fiind sezonul festivalurilor, David Guetta se pregateste sa-si lanseze cel de-al 7-lea album din cariera, care este programat sa apara spre finalul acestui an.

loading...
Intre timp, Anne-Marie, care in prezent este alaturi de Ed Sheeran in cadrul turneului lui international, a ajuns sa fie cel mai bine vandut artist din acest an din Marea Britanie. Albumul ei de debut, „Speak Your Mind”, a fost lansat in luna aprilie a acestui an si s-a vandut in peste 1 milion de exemplare la nivel global.

Cu stilul sau unic de a imbina muzica urbana cu cea electronica, David Guetta a produs de-a lungul timpului unele dintre cele mai tari piese, iar si iar.

Cu doua premii Grammy castigate de-a lungul carierei si vanzari ale albumelor care au trecut de 50 de milioane de copii, dar si single-uri care au fost ascultate de peste 50 de milioane de ori pe Spotify si YouTube, David Guetta este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti dance la nivel international.

De-a lungul timpului a avut nenumarate piese care au ajuns pe primele pozitii in topuri, iar in prezent este cel mai apreciat DJ de pe retelele sociale din intreaga lume. Numai in ultimele 10 luni a colaborat cu Sean Paul, Becky G, Afrojack, Sia, Martin Garrix, Brooks, French Montana si Charli XCX.

In acest an artista si-a lansat albumul de debut, numit „Speak Your Mind”. Acesta a trecut de 3 miliarde de vizualizari pe YouTube si de 2 miliarde de ascultari pe serviciile de streaming, toate la nivel global.

Single-urile ei au ajuns sa fie hituri si au primit discul de platina in Marea Britanie: „Alarm”, „Ciao Adios”, „Friends” cu Marshmello, dar si „2002”, pe care a scris-o alaturi de Ed Sheeran.

De-a lungul timpului a fost nominalizata pentru 5 premii in cadrul BRIT Awards si a colaborat cu mai multi artisti, printre care si Clean Bandit, alaturi de care a lansat hitul „Rockabye”, care a stat timp de 9 saptamani in topul radiourilor din UK. „Rockabye” este totodata si prima piesa din ultimii 22 de ani care a reusit performanta de a sta pe primul loc in topurile din Marea Britanie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro