Delia Rus – Fericire / Chip de chin (single nou)

Delia Rus continua seria povestilor romantice printre randurile celui mai nou single – Fericire/Chip de chin.

„Este piesa care m-a facut sa imi dau seama cat de mult insemni. Cred ca a durat maxim 20 de minute sa o scriu, imi amintesc doar ca imi era frica, pentru ca eram prea fericita. Primele trei versuri au venit instant, doar te-am lasat sa vad ce spui tu despre noi, pe cand credeam ca lumea ta-i un basm si o fericire. Practic n-am spus nimic despre noi, ce era de spus?

E despre cum era un chin sa nu te am si alte bazaconii, despre amintiri ce nu le aveam, despre un viitor ce nu ne apartine, iar prezentul putea sa ne lase si el oricand. Azi nu mai inseamna acelasi lucru. Azi ma bucur ca mi-am scris „Fericire” pe maleta, in caz ca raman doar cu chinul.” – Delia Rus

O fata inocenta cu multe povesti de spus, Delia profita de inca o oportunitate de a-si pune sufletul pe foaie intr-o piesa ce vorbeste despre starile ce ne cuprind atunci cand ne indragostim de o persoana noua si despre dualitatea dragostei, care poate reprezenta atat fericirea, dar si punctul maxim de chin.

loading...
„Fericire/Chip de chin” este piesa unui inceput spus spre final. Ador faptul ca a fost conceputa intr-o intimitate, chitara trasa intr-o zi de primvara, ajunsa la mine in dormitor intr-o dimineata, produsa intr-o noapte de vara, fiecare om lucrand singur, fiecare intelegand din ea ce a vrut.” – Delia Rus

2017 a fost un an important pentru Delia, marcat de debutul la MMA, cat si la radio. Iar apoi de evenimente precum: cel mai recent single ”Inimi straine”, colaborarea cu Karo si Doddy, ce a depasit de 10 milioane de vizualizari in doar cateva luni si alaturarea la proiectul Iwonder, al fundatiei Ringier. Cel mai recent single – Ochii la mine – a fost lansat la finalul lunii aprilie 2018, in colaborare cu Tranda.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generatie, Delia imbina o fata inocenta cu un storytelling modern ce au dat nastere unor piese precum „Daca pleci”, „Inimi Straine”, „Ochii la mine” si acum „Fericire / Chip de chin”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro