DELIA A VORBIT DESPRE DIVORT

Delia se bucura de o cariera infloritoare, poate fi descrisa cu usurinta ca fiind un artist complex si de succes. Cantareata a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu sotul ei, Razvan Munteanu, cu care colaboreaza si pe partea profesioanala.

Desi isi permite orice din punct de vedere financiar, Delia ar vrea ceva mai mult timp, pentru a se rasfata, a petrece timp cu persoanele dragi si nu in ultimul rand a calatori. Artista a mai dezvaluit ca nu ar sta niciodata intr-o relatie, daca s-ar simti nefericita, i se pare o “crima.

“Mi-a placut foarte mult el. Pur si simplu. Nu am stat sa analizez ce ma atrage. Mi-a placut si lucrurile au venit de la sine in urmatoarele zile, saptamani. Nu a fost nimic complicat. Ne-am placut si a fost momentul potrivit. Relatia noastra a evoluat firesc, cam ca in majoritatea cazurilor. Nu am avut intamplari nefericite, totul merge normal.
loading...
Mi se pare ca nu ne facem suficient de mult timp pentru noi si chiar as vrea sa ma ocup de acest aspect: sa am mai mult timp liber si sa calatoresc mai mult sau sa stau degeaba mai mult. (rade)

Nu as ierta rautatea, nu as putea sa iert un om rau, aceasta problema fundamentala de agresivitate, violenta, rautate. Nu as putea sa accept si nici sa iert. Sa stai intr-o relatie daca esti nefericit?!Mi se pare deja o crima, nu mi se pare un compromis”, a marturisit Delia pentru viva.ro.

Sunt impreuna de opt ani, iar de sase ani sunt casatoriti. Cei doi formeaza un cuplu si in plan profesional. In calitate de manager, Razvan i-a organizat spectacole grandioase, cel mai recent dintre ele, „Delia’s Winter Wonderland“, urmand sa se desfasoare pe 5 decembrie, la Teatrul National. Biletele, desi scumpe – 490 de lei sau 690 de lei – s-au epuizat, semn ca fanii fac orice pentru artista lor preferata. Razvan a cunoscut-o pe Delia intr-un club de karaoke, in anul 2010, iar de-atunci pasesc impreuna prin viata.

”Totul are legatura cu muzica. Delia venise la un karaoke intr-un club de-al meu, acolo unde ne-am si cunoscut. In doi ani ne-am casatorit, in acel moment eu nu aveam treaba cu muzica, dar mi-am dat seama ca este nevoie sa se creeze ceva in jurul ei.”, a povestit Razvan Munteanu, pentru adevarul.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro