Liviu Teodorescu – Sa Nu Te Prind (piesa noua si videoclip)

Liviu Teodorescu, una din cele mai bune voci masculine din Romania, continua al doilea sezon al proiectului muzical #LiTEmoments pe care l-a lansat in urma cu un an, cu o noua piesa.

A doua piesa cu care Liviu continua sezonului doi, #LiTEmoments se numeste „Sa nu te prind” si are ca subiect relatiile toxice din viata noastra, astfel artistul dorind sa isi deschida si mai mult sufletul in fata publicului sau.

„«Sa nu te prind» are ca subiect relatiile toxice din viata noastra, fie ca sunt in relatii de iubire sau in relatii interumane. Nu e neaparat o piesa de dragoste, am scris versurile astfel incat sa poti empatiza chiar daca e vorba de un prieten care te dezamageste la un moment dat. Am fost putin mai explicit decat de obicei, dar una dintre promisiunile mele pe anul asta a fost sa fiu sincer in muzica mea, in totalitate. Stiu ca oamenii care ma asculta imi permit acest lux, de asta ma consider norocos. Daca vrei sa scoti pe cineva urgent din viata ta, trimite-i piesa asta si apoi da-i block peste tot J”, a declarat Liviu.
loading...
Prima piesa a sezonului doi #LiTEmoments, „Toate momentele”, a reusit sa stranga la doar o saptamana de la lansare aproape 2 milioane de vizualizari. Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise si compuse de Liviu in studioul sau LiTE Music, iar videoclipurile filmate in acelasi cadru ne transpun intr-o calatorie prin care artistul isi deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o data la doua saptamani, in fiecare vineri la aceeasi ora, respectiv 10:00, pe canalul de Youtube al artistului.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colectie de patru piese care au evidentiat trairi bazate la inceput pe un orgoliu puternic si pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar barbatul a ramas doar cu amintirile relatiei. Piesele „Unele intrebari", „Prefa-te", „Gandul meu" si „Nu e treaba mea" au reusit sa stranga peste 18 milioane de vizualizari pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat sa continue povestea cu un nou sezon.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro