Maxim feat. Laola – Amar (single nou si videoclip)

Maxim revin cu o noua componenta si un nou single – Amar.

Maxim revin astazi cu o noua componenta si un nou single – Amar – in colaborare cu Laola.

Dupa ce Bogdan si Alexander au decis sa paraseasca trupa la inceputul anului, Andrei si Alex se alatura Maxim, completand formula de 4. Totodata, trupa Maxim prezinta un nou concept de liveshow, cu Iulian Selea la voce, Adrian Istrate la chitara & voce, Alex Arsene la tobe si Andrei Bulf la chitara bass.

„Alex si Andrei sunt doi baieti foarte talentati, doi colegi muncitori si prieteni in care poti sa ai incredere. Desi ne cunoastem de foarte mult timp, ideea de a colabora a venit recent, cand alaturi de Adrian Sina cautam formula perfecta pentru liveband. Trupa Maxim e fresh, pregatita sa lanseze o multime de piese noi.” – Maxim

loading...
O poveste de dragoste cu metafore culinare, single-ul „Amar” a luat nastere in studiourile Akcent Music, fiind scris de trupa alaturi de Adrian Sina si Laola.

Amar a aparut dintr-o joaca in studiourile Akcent Music. Joaca a prins usor, usor contur pana am decis ca suntem incantati de forma ei si am vrea sa o lansam.

Mesajul piesei e destul de clar, doar ca am vrut sa ne ducem intr-o zona culinara pentru ca se spune ca Dragostea trece prin stomac :).

Sunt situatii prin care orice cuplu trece si am vrut sa transpunem asta cat mai detaliat, si prin versuri si prin clip.” – Trupa Maxim

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro