Trupa FLY PROJECT vedeta celei mai tari aplicatii din CHINA

Cea mai cool aplicatie din China ii are ca vedete pe baietii de la Fly Project si muzica lor. Hitul lor de sute de milioane de vizualizari in toata lumea, Toca Toca, este una dintre cele mai utilizate piese din filmuletele urcate de milioanele de utilizatori.

In iunie anul acesta, aplicatia Tik Tok, pe care se gaseste piesa Fly Project, a atins 150 de milioane de utilizatori zilnici, fiind super populara in China, atat ca platforma muzicala cat si ca retea sociala. Tinerii incarca zilnic videoclipuri personalizate pentru hiturile momentului in Asia, piesa Toca Toca fiind cantata si dansata in sute de ipostaze.

“Noi am aflat tot de la prietenii de pe Facebook, care sunt prin toate colturile lumii si ne informeaza pe oriunde ne vad sau ne asculta muzica. Ne bucuram evident, mai ales ca piata asiatica este greu de cucerit cu muzica europeana” spune Tudor.
loading...
Tudor si Dan continua turneul international #WeMakeTheWorldDance cu Italia si Rusia, lucrand in paralel la noul single pe care il vor lansa in curand.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro