Willy William – La La La (single nou si videoclip)

Dupa hit-ul global „MI GENTE”, Willy William lanseaza astazi „LA LA LA”.

Artistul premiat cu numeroase Discuri de Platina, Willy William lanseaza astazi single-ul mult asteptat – „LA LA LA”. Precedat de Mi Gente, care a acumulat 1,8 miliarde de vizualizari numai pe Youtube, LA LA LA se anunta a fi o melodie care se va asculta la toate festivalurile din aceasta vara.

Cunoscut pentru hiturile sale care dau startul fiecarei petreceri, „La La La” mentine aceeasi reteta de succes, imbinand o productie moderna cu elemente muzicale neasteptate. Vocea impresionanta si puternica a francezului se preteaza perfect pe energia pozitiva pe care o emana piesa pentru a crea un nou hit al verii.
loading...
Willy William a cucerit fanii din toata lumea prin intermediul hitului „EGO”, care a ajuns in frunte topurilor din Italia, Belgia, Franta si Romania. A urmat „MI GENTE”, care a devenit un hit global la scurt timp dupa lansare, atragand complimente chiar si din partea lui Barack ! Obama, care a desemnat Mi Gente melodia #1 a anului 2017. Produsa de Scorpio Music, videoclipul a fost clasat pe locul 3 in Top 20 Youtube Music Videos in 2017, iar melodia a fost numita „Cantecul Latino al Anului” de catre Billboard Latin.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro