Adevarul despre despartirea dintre Connect-R si Misha!

Vestea ca Misha si Connect-R au divortat acum mai bine de un an a luat prin surprindere cea mai mare parte a fanilor celor doi, dar si pe multi dintre apropiati. Cu toate acestea, pare-se, unii stiau ce se petrece intre ei si ce probleme aveau in cuplu, chiar daca au fost cat s-a putut de discreti.

Mai exact, un apropiat al lui Connect-R recunoaste ca relatia dintre artist si frumoasa lui fosta sotie era sortita esecului. “Prea mari deosebiri de viziune asupra vietii”, este explicatia simpla pe care am primit-o de la apropiatul artistului.

Cu toate acestea, sursa citata de Wowbiz.ro ne-a explicat, mai pe larg, care sunt motivele pentru care Connect-R si Misha au divortat. “De-a lungul timpului, ei au tot avut neintelegeri, mai ales cand micuta s-a imbolnavit, acum vreo doi ani. Atunci au aparut, cu adevarat, problemele si, probabil, atunci au si aparut primele discutii despre divort, despre despartire. Ei au mai avut probleme in cuplu dupa ce Misha nascuse, au trecut printr-o perioada mai dificila, asa cum se intampla in general in asemenea cazuri”, ne-a spus sursa citata. Mai mult decat atat, asa cum in repetate randuri a recunoscut si Connect-R, imediat dupa nasterea micutei Maya, intre el si Misha au aparut mici tensiuni, cei doi fiind preocupati doar de copilul pe care il au impreuna si si-au neglijat relatia.
loading...
Connect-R, pe numele lui real Stefan Mihalache, si Misha (Mihaela Sotrocan) s-au casatorit in vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista si sotul ei, Connect-R, au devenit parinti, iar viata lor s-a schimbat complet. „Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram. Cu toate acestea, in urma cu putin timp, atunci cad a fost intrebat, explicit despre divort – zvonurile cu privire la despartirea lor circuland de ai bine de un an – Connect-R a negat ca s-ar fi intamplat asa ceva. Mai mult chiar, nasul lor de cununie, Pepe, ne-a recunoscut ca nu stia nimic despre acest divort.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro