Andreea Mantea se intoarce la prima sa dragoste!

Din toamna acestui an. Andreea Mantea, una dintre vedetele de prima mana de la Kanal D, se va intoarce la prima sa dragoste: show-urile matrimoniale. Ea va prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”.

Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata. Proverbul se potriveste Andreei Mantea, in ceea ce priveste cariera profesionala. Din toamna acestui an, vedeta Kanal D urmeaza sa se intoarca la prima sa dragoste, emisiunile matrimoniale.

Putini sunt cei care isi amintesc ca, la inceputul carierei sale in televiziune, Andreea Mantea a facut parte din echipa “Din dragoste”. Mai exact, din formatul fenomen prezentat ani la rand de Mircea Radu.

Emisiunea a rezistat 9 ani, a avut 308 editii, iar in majoritatea dintre ele Andreea Mantea a fost un pion important. Colega cu Mircea Radu, Andreea Mantea a deslusit atunci tainele emisiunilor sentimentale, de suflet, cazurile prezentate fiind 100% reale.

loading...
Din toamna, Andreea Mantea va raspunde altei provocari si va prezenta, in stilul personal, emisiunea matrimoniala “Te vreau langa mine” de la Kanal D. Ea va trebui sa descoasa concurentii si sa ii provoace sa se arate asa cum sunt, pentru a-i ajuta sa isi gaseasca perechea potrivita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro