Catalin Botezatu a marturisit ca e indragostit!

Catalin Botezatu a marturisit ca e indragostit, insa persoana care i-a furat inima nu este Monica Hill, asa cum se zvonea. Designerul spune ca jumatatea lui se afla la mare distanta de el.

„Nu o sa ma insor niciodata, voi pleca in Maroc, apoi in Cipru, Atena si in septembrie voi fi la Paris.

Pe fata respectiva (n.r.- Monica Hill) o cunosc de foarte multi ani, cu ea am aparut de multe ori, dar abia acum oamenii au sesizat. Imi bate inima pentru cineva care e la mare distanta. Chiar m-am indragostit, pot sa spun asta. Sunt bun de insurat, dar nu stiu daca o sa fac asta. Cea mai importanta in viata e iubirea. Am sunat-o de trei ori, nu mi-a raspuns si deja ma ingrijorez. De la Bianca nu m-am mai afisat cu cineva… Nu il cunosc pe baiatul asta (n.r. Tristan Tate), daca ea e fericita… Important e sa te faca sa te simti femeie. Ea a demonstrat ca a ajuns departe. Ii uram casa de piatra, daca se va intampla asta”, a declarat Catalin Botezatu la TV.
loading...
Catalin Botezatu a fost pozat foarte apropiat de modelul Monica Hill, iar lumea s-a gandit ca cei doi ar putea fi impreuna. Designerul a lamurit insa acest aspect, negand ca ar avea o relatie cu modelul respectiv. Insa Catalin Botezatu a recunoscut ca e indragostit, iar acum lumea se intreaba cine i-a furat inima designerului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro