CONNECT-R DIVORTEAZA DE MISHA

E oficial! Dupa luni intregi de zvonuri, iata ca totul s-a adeverit. Connect-R si Misha s-au hotarat sa puna punct relatiei si sa divorteze. In trecut, cei doi au recunoscut ca au probleme insa au ramas impreuna. Cel care a facut anuntul a fost cantaretul.

Connect-R a scris pe pagina lui de Instagram despre divort. Mai mult, se pare ca cei doi sunt despartiti de ceva vreme, dar au ramas prieteni de dragul copilului lor. Potrivit artistului, ei au luat aceasta decizie in urma cu un an.

„Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an si 3 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari. Multumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram. Vestea i-a socat pe fanii cuplului, mai ales ca in urma cu doar cinci zile, cantaretul ii facea o declaratie emotionanta de dragoste sotiei sale.
loading...
Connect-R si Misha s-au casatorit civil in vara anului 2013. La cateva luni distanta, cei doi si-au cunoscut prima fiica si de atunci s-a tot speculat ca urmeaza si al doilea copil al cuplului, dar, deocamdata, nu s-a intamplat asta.

“As fi ipocrita sa spun acum ca: «mama, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divortului, pentru ca suntem amandoi foarte orgoliosi. Atunci cand ne certam, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, a marturisit Misha, potrivit Spynews.ro.

Pe 25 ianuarie 2014, artista si sotul ei, Connect-R, au devenit parinti, iar viata lor s-a schimbat complet.

“Nu e vorba de distantat, ci pur si simplu, e vorba ca mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie sa il tratezi cu mai multa responsabilitate, cu mai multa atentie, cu mai multa grija”, a mai spus sotia lui Connect-R.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro