CUM VREA GABRIELA CRISTEA SA SCAPE DE KILOGRAMELE IN PLUS

Prezentatoarea a marturisit ca desi este foarte pofticioasa, nu ”calca stramb” si respecta o dieta drastica impusa de un nutritionist, pentru a fi sigura ca va reveni la silueta ei de odinioara.

Gabriela Cristea a declarat in timpul emisiunii pe care o modereaza ca nu intelege cum anumite persoane pot slabi mancand iruce, in vreme ce ea este nevoita sa respecte o dieta drastica.

”Eu as vrea sa pun capat acestuit mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosite care spun ca mananca de toate, oricand si slabesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram si la firimitura. Si chiar si asa slabesc foarte greu si intr-o lunga perioada de timp. Deci asa-zisa dieta minune a mea, nu e chiar minunata”, a declarat Gabriela Cristea in cadrul emisiunii ‘Prietenii de la 11’, difuzata in aceasta saptamana de la Therme.

Vedeta a recunosc ca este foarte pofticioasa, iar cand in platoul emisiunii a venit miros de caramel, cu greu s-a putut abtine.

loading...
„Sunt lesinata, lesinata, miroase a caramel, imi pare rau pentru voi, cei de acasa ca nu simtiti. Cred ca se filmeaza o emisiune culinara langa noi. Eu acum imi imaginez un cheesecake (nr.prajitura cu branza) cu pere, stropit cu crusta de caramel sarat, fara crusta de ciocolata ca ingrasa prea mult”, a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro